Medialle

Lehdistötiedote:

Snowcross Kemijärvi 2019

Snowcross Kemijärvi on kauden päättäjäiskilpailu! Täällä ottavat mittaa toisistaan pohjoismaiden huippukuskit!

Kaksipäiväinen kilpailu ajetaan pääsiäisenä 20-21.4.2019 Lauantaina ja Sunnuntaina.
Sekä lauantaina, että sunnuntaina ajetaan kaikki lähdöt. Päivät ajetaan omina kilpailuinaan samalla kilpailuluvalla. Aikataulu ja ajokaavio julkaistaan www.giant.fi sivuilla ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Snowcross Kemijärvi ajetaan tällä kertaa uudella ja leveämmällä radalla, jossa avautuu aikaisempaa enemmän ohitusmahdollisuuksia. Kilpailu ajetaan stadioncross tyyppisenä. Ajanotto tapahtuu transpondereilla ja tulokset päivittyvät mylapsiin reaaliajassa. Kaikki tulokset ja informaatio seurattavissa sivulta giant.fi

Kilpailuluokat: JUNIORIT 11-14V, JUNIORIT 14-16V, NAISET, HARRASTE, VETERAANIT, SEMI-PRO, PRO-STOCK, PRO-OPEN
Kilpailukeskuksena toimii liikuntakeskus, jossa on kaikki palvelut. Alueelta saa makkaraa ja monenlaista muuta purtavaa ja juotavaa. Kemijärven Moottorikerholla on myyntipiste, missä myydään kerhon tuotteita. Yleisölle on järjestetty laajat katselualueet. Opastus kilpailualueelle on 5-tien varrelta.

Ilmoittautuminen on ratavarikon välittömässä läheisyydessä ja sinne on opastus. Alueella toimii kisaradio, jotta kilpailuteamit pysyvät ajan tasalla myös varikolla.
Kuuluttajana toimii Tunturi-lapin moottoriturpa Jarkko Ylläsjärvi. Jarkko pitää omalla tietotaidollaan hienosti yleisön ja kuljettajat ajan tasalla päivän tapahtumista.

Kilpailun järjestää Kemijärven Moottorikerho r.y.