Ajankohtaista

22.11.2019

Crossirata Pöyliövaarassa avataan 23.11 klo 10.00

Crossirata on saatu ajettavaan kuntoon. Rata avataan lauantaina 23.11 klo 10.00

Tervetuloa vanhat ja uudet crossarit radalle!

Terveisin:
KeMot hallitus

Lisätietoja —–>


23.10.2019

Ilmoittaudu Kelekkamessuille 2019!

Kemijärven moottorikerho järjestää talkoolaisille matkan Kelekkamessuille.
linja-auto lähtee ABC:n pihalta klo 10.00 ja paluukyyti lähtee klo 17.00
MeMot maksaa sisäänpääsyn messuille! Ilmoittautua voit alla olevasta linkistä:

Linkki ilmoittautumiseen—>

Tervetuloa!


3.4.2017

Junioritoiminnan aloituspalaveri Jäähallilla 4.4. klo. 18.00

Kemijärven Moottorikerho järjestää infotilaisuuden jäähallin kahviossa tiistaina 4.4.2017 klo 18.00. Aiheena tilaisuudessa junioritoiminta ja snowcross.

Kartoitamme kiinnostuneita junioreita ja samalla käymme läpi, mitä kaikkea tarvitaan moottorikelkka harrastuksen aloittamiseksi. Kaikki kiinnostuneet juniorit ja vanhemmat kannattaa tulla paikalle! Tarjolla myös kahvit ja mehut.


3.3.2017

KeMot investoi junioritoimintaan!

Kemijärven Moottorikerho investoi junioritoimintaan! Moottorikerho järjestää kevään aikana Pöyliövaaran crossradalla ohjattuja junnutreenejä. Tarkoitusta varten hankittiin uusi Lynx Rave 600ACE moottorikelkka. Näin junioreilla ei tarvitse välttämättä olla omaa kelkkaa ja voi silti tulla kokeilemaan minkälainen tämä vauhdikas laji on. Tiedotamme lähiviikkoina lisää aikatauluista sähköisessä mediassa ja Koti-Lapissa.


26.9.2016

Haluatko Kemijärven Moottorikerhon jäseneksi?

Kerho koostuu sen jäsenistä. Kiinnostaisiko sinua liittyä Kemijärven Moottorikerhon jäseneksi? Järjestämme monipuolisia tapahtumia, joiden läpivieminen vaatii lukuisten takoomiehien- ja naisien työpanosta. Otamme mielellään porukkaamme uusia jäseniä ja autamme alkuun tehtävissä.

Tai kiinnostaisiko sinua moottoriurheilutoiminta? Kerhon vastuuhenkilöistä löytyy useita entisiä ja nykyisiä kilpakuljettajia, jotka auttavat aloittelevaa kilpakuljettajaa käytännön asioissa. Apua saat myös laitteiden säätöön ja omaan treenaamiseen. Löydät liittymislomakkeen sivujen yläosan valikosta.